En ny hjärtevärmare!

Vårens Feelgood

På en bädd av rosenblad

Ett annat liv. Det är vad Annikki söker när hon på sin artonårsdag packar ryggsäcken, skriver ett brev till sina föräldrar och lämnar sitt hem. Hon måste bort från meningslösheten, bort från de två k:nas förbannelse, bort från alla frågor utan svar. Utan plan eller mål tar hon första bästa buss norrut. När den udda skylten dyker upp vid vägkanten kastar hon sig på stoppknappen av ren impuls, Vikkaby, med två k.

När Aino hittar Annikki sovandes i rosenträdgårdens hammock blir det en chock för dem båda. Det som börjar med en chock utvecklar sig i en riktning som den ena aldrig kunnat ana men den andra väntat på en livstid.  Annikki, den unga, med sin stora ryggsäck, på väg ifrån.

Aino, den gamla, med sina unika förmågor och helande örter, i väntan på. Så olika, ändå så lika, båda på väg mot det okända. Slumpen för dem samman, eller … Är det verkligen en slump? Varför beter sig Aino och de andra människorna i byn som att Annikki är väntad? Vad finns i det låsta rummet vars nyckel alltid hänger runt Ainos hals? Vem är Aino egentligen? Och vem är egentligen Annikki?  

Vilka krafter driver en människas beslut och gärningar? Vilken kraft för människor samman? Berättelsen om Aino och Annikki är en berättelse att resa bort och komma hem, om ungdom och åldrande, om livsval och livslust, om dolda förmågor och urgammal visdom. Och om rosor, massor av rosor.

Boken släpps 14 mars!

"Trollbindande läsning"

"En gripande berättelse"

"En lågmäld bladvändare"

Pris: 329 kr

"På en bädd av rosenblad" är en varm berättelse om ...

... sökandet efter sina rötter och om att hitta hem. Det är också en berättelse om att mötas över generationsgränserna, om att föra kunskap vidare och väcka slumrande förmågor. "På en bädd av rosenblad" är en bok med förankring i natur och kvinnokraft.

Pris: 329 kr

Sagt om Therese Renåkers böcker

"Therese skriver så jag blir alldeles svettig när jag läser och ibland får jag rysningar."
-Astrid

"Therese berör, jag skrattar och gråter, är arg och förlåter, allt i samma bok."
-Eva

Therese är otrolig med orden, hennes språk är vackert och samtidigt rytmiskt och lättläst."
-Linda

"Thereses berättelser väcker både känslor och tankar, om livet, om stort och smått."
-Margot

"Therese skriver med finess och noggrannhet, hennes berättelser fängslar och berör."
-Maria

"Therese beskriver det vardagliga men också livets magi, hennes berättelser förtrollar."
-Katarina

"På en bädd av rosenblad" - köp den nya hjärtevärmaren här och få boken signerad!

Pris: 329 kr

Missa inte vårens feelgood - "På en bädd av rosenblad"