Vem gömmer du dig för?

Du gömmer dig för världen bakom sköldar och masker. Du hoppas att ingen ska se ditt rätta jag, ditt fula jag, de sidor ditt ego har stämplat som dåliga. Du kanske gömmer dig bakom det pompösa och uppblåsta, eller bakom självkritik, offerkoftor och anklagelser – oavsett är det ditt ego du skyltar med. Men vem är det du gömmer dig för egentligen? Är det verkligen världen där utanför eller är det kanske för dig själv…?

Ingen människa är född att se ner på sig själv. Ingen människa är född att förminska, förlöjliga eller förtära sig själv. Du är hel, du är ljus, du är kärlek och du är vacker. Allt annat är en lömsk bild som fötts och skapats av ditt ego som ett skydd för dig mot dig, en missriktad kraft som håller dig borta från dig själv. Ett ego som lever på offret, ett ego som växer av nedvärderingen, som frodas av självföraktet, och som räds DIG mest av allt eftersom det är DU som har kraften och makten att besegra det. Det är du som bestämmer.

Du är större än det största ego

Ditt ego är inte du. Ditt ego är tankar, en produkt av din hjärna och dess tolkning av andras kommentarer. Men ditt ego. Är. Inte. Du. Och du vet det, ditt ego vet det också. Det är därför det skaver och gör så ont när du säger nedvärderande, icke kärleksfulla saker till dig själv om dig själv. Det skaver längst där inne, för längst där inne finns du och du vet att ditt egos ord inte är sanna. Du vet att de är en dimridå som läggs ut för att gömma ditt sanna jag, allt det vackra som är du men som ditt ego motarbetar för allt vad det är värt. Om du varit i ditt egos våld länge kan det till och med kännas helt naturligt att upprepa allt det negativa eftersom det föder och göder ditt ego ytterligare, men det blir inte mer sant för det.

Du är kärleken

Våga se dig själv i hela din prakt. Våga se dig i spegeln, bakom egots masker, naket och sant. Se bortom dina tankar om dig själv, det är bara tankar, egots tankar. De är inte du. Du min vän är så mycket större än det största ego! Du är kärleken, den rena och sanna. Våga se dig själv som den du faktiskt är, kärleken, det största.

Med denna lilla självkärleksuppmaning önskar jag dig en Glad och kärleksfull Påsk!

PS. Och om du nu skulle ha en massa tid över och känna för att beställa en bok så går det bra att beställa Mata inte skuggorna av mig när som helst, jag skickar alltid, alla dagar.

PS 2. Och om du känner för att klicka hem en hormonkurs med en massa kunskap om dina hormoner så är självstudiekursen alltid öppen, dygnet runt.

PS 3. Och om du nu i påsk skulle se en hare lägga små bruna ägg… Ät dem inte! Det är INTE choklad! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *