Vem är jag?

Jodå, det är jag på bilden. Även i spegeln.

Hej på dig! Det slog mig här i snöyran och väntan på våren att det kanske finns människor där ute som faktiskt inte vet vem jag är. Jamenellerhur, det kan ju faktiskt vara så otroligt osannolikt! Och kanske har inte ens du som brukar läsa den här bloggen någon riktigt bra koll på vem jag är heller, så jag tänkte att jag skulle passa på att uppdatera lite, krypa fram ur vinteridet, kanske man kan säga.

Så, under den lilla fliken, som så finurligt nog heter Om mig, finns några uppdaterade rader som jag hoppas och tror kan ge en något sånär juste bild av vem som sitter bakom tangenterna och knappar och varför jag gör det. Läs gärna om du är nyfiken.

Jag lägger en direktlänk här nedan också, för säkerhets skull. Ifall du inte skulle hitta om du sitter med en mobil eller så, sånt kan ju vara frustrerande menar jag.

Om mig (Therese alltså. Renåker.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *