Världen är varm

Vi ojar, vi förfasar oss, vi tittar på världshändelserna och vet inte vilken av alla skämskuddar vi ska välja. Det är så lätt att fastna i svärtan, så lätt att haka fast i den tragik som är synlig för våra nakna ögon. Så lätt att tro att världen är lika frostigt iskall som isen på sjöarna. Ändå säger jag dig, världen har aldrig varit varmare.

Nej, jag pratar inte om klimatet och den globala uppvärmningen. Jag pratar om den kraft som inte syns men som verkar och tar allt större plats för varje dag. Känner du den inte? Motkraften, den goda kraft som går emot galenskapen. Den kraft som säger, stopp, hit men inte längre, det har gått för långt. Urkraften. Moder Jords kraft. Din och min kraft.

Se inte resterna av det gamla som nu vittrar sönder, känn kraften i motrörelsen, den goda kraft som växer sig allt starkare. Mänsklighetens sanna kraft, hjärtats, omsorgens, livets kraft. Det stora som händer just nu sker under ytan, är ännu inte manifesterat, är ännu inte fullt synligt. Men den växer, och den skapar. Tappa inte sugen, förlora inte hoppet, välj var du lägger ditt fokus. På det synliga gamla, eller det osynliga nya, det som kommer att bli.

Likt en vulkan bubblar den upp från vårt inre, urkraften, den urkraft som skapat hela härligheten. Det goda kommer alltid att vinna, det goda är det vi ÄR. Oavsett grad av sinnesförvirring vilar den goda kraften i den vagga som är vår. Den har vilat länge, bidat sin tid, väntat på oss, väntat på vår utveckling och mognad. Nu har den börjat ge sig till känna, i de små skalven, i de enande krafterna.

Jag söker mig till den fasta grunden, känner tilliten till att det jag upplever bortom det kylslagna sinnet är den verklighet som är på väg att ta form. Världen är varm! Energin som vaknar är den varma, den goda, den som enar och förenar. Se den, känn den, möjliggör för den att manifesteras genom dig. Välj ditt fokus, var den framtid du vill se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *