Världen är god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABli inte rädd. Stäng inte in dig bakom järnbeslagna portar. Slut inte din famn. Låt inte rädslan förlama dig. Låt inte ditt hjärta hårdna. Slå inte tillbaka. Våld kan inte bekämpas med våld. Försvar och murar är inte vad världen behöver, inte vad du behöver. Mörker kan inte skingra mörker, bara ljus kan betvinga, kan öppna och skapa skuggor. Förstå nu att det du upplever, det du ser, inte är mörkret utan de skuggor som ljuset skapar.

Världen är inte ond, världen är god! Låt inte din blick sjunka in i mörkret och skuggorna. Skuggorna visar oss var ljuset finns, skuggorna visar var du ska rikta din blick. Vänd din blick mot lågan, den låga som speglar skuggorna. Låt dig inte förledas. Kväv inte din låga, förminska inte ditt ljus. Du är bäraren av ljuset, se din roll, se din vikt, din storhet.

Låt ditt ljus skina starkare än någonsin. Låt din kärlek omfamna så mycket och många du förmår. Kärleken är alltings början och allting slut. Det finns inget mörker, bara avsaknad av ljus. Det finns ingen ondska, bara avsaknad av kärlek. Var den kärlek du vill se i världen. Bara så kan världen bli hel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *