Välkommen 2020!

Om 2019 var ett jaså-år så har jag desto större förhoppningar på 2020 och ett helt nytt decennium! Jag tänker att jag skriver min önskelista här, eller ska jag kanske säga beställningslista, så kanske det blir lite mer ordning på verkställigheten.

Och nej, jag tänker inte försöka detaljstyra eller planera, jag varken vill eller behöver det. Jag vet ju att så fort min önskan är formulerad är universum redan igång med produktionen. Sedan är det upp till mig att vara tillgänglig för att ta emot leveransen! Så, här kommer beställningen, i presens, för ordningens skull.

Mitt 2020 om jag får bestämma, och det får jag ju 😉 :

2020 är året då mitt skrivande tar fart på allvar. Jag kommer ut med min andra roman, Där haven möts. Den är precis så vacker och berörande som jag önskade att den skulle bli och landar i läsarnas hjärtan som den mjukaste omfamning. Nu kan jag börja skriva på roman nummer tre.

2020 är året då jag får ett större förlag i ryggen, ett förlag som jag trivs med och som gillar mig och det jag gör. Tillsammans växer vi och når ut med mina böcker till oändligt många läsare.

2020 år året då jag får lön för mödan och pengarna äntligen rullar in.

2020 är året då problemet med min höft får sin lösning på allra bästa sätt. Jag kan gå obehindrat, vandra smärtfritt och uthålligt på strand och klitt hemma i Skagen och annorstädes.

2020 är året då vi fortsätter vara friska och krya, hela familjen, ett år då kraften och energin finns inom oss och används på allra bästa sätt. Oss till glädje och andra till gagn.

2020 är ett underbart proppen-ur-år! Ett år utan begränsningar, med ett fritt flöde, där glädjen är ledstjärnan och friheten utgångspunkten.

De öppna armarna, mottagandet, på bilden, är min känsla för året. Ringen är min mentala bild , en vision, en symbol, ett materiellt mål, välj vilket du vill. Jag såg ringen i Köpenhamn, hos en guldsmed som gör dem på beställning. När pengarna rullar in står en sådan högt på min inköpslista! Inte en exakt likadan, den är för stor för mina långa, smala fingrar, men en variant därav. Självklart i ädlaste metall. Självklart med ädla stenar. Självklart med min trollslända på. Sländan som är mitt signum. Trollsländan som påminner mig om det långa, förberedande larvstadiet, om den njutbara vägen och nuets betydelse. Hon som står för hoppet och tilliten, hon som får mig att njuta maximalt av den korta, men ack så ljuvliga tiden med fladdrande vingar i solen.

Välkommen 2020, jag tar emot dig med öppna armar!

2 reaktion på “Välkommen 2020!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *