Vad andra tycker

Var ingen kopiaVarför bryr dig om vad andra tycker om dig, om vad du gör och hur du lever ditt liv? Varför tror du att du måste vara på ett visst sätt för att passa in? Varför tillåter du andra människors värderingar att styra din egen syn på ditt värde? Varför tror du att andra vet bättre än du hur du ska leva ditt liv?

Du är fången, fången i ditt egos behov av bekräftelse. Fången i din egen rädsla. Fången i illusionen om separationen. Du tror att du är annorlunda. Det är du, du är unik. Ingen annan på jorden bär just nu exakt samma energinyans som du, ingen. Det finns bara du. Men vi ÄR samma energi, du och jag. Vi har bara lite olika frekvens. Hur skulle en frekvens kunna vara fel, hur skulle en del av energin kunna vara fel? Källan är ju densamma. Energin ÄR. Var inte rädd för andra, var inte rädd för dig själv. Vi är alla en del av samma energiflöde.

Var bara dig själv. Du kan aldrig lyckas lika bra med att försöka vara någon annans kopia. Att vara du är just det som är din speciella talang. Lev ut den, till fullo! Bär din frekvens med stolthet. Inta din plats med värdighet. Njut av att vara just du.

En reaktion på “Vad andra tycker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *