Utmaningen

utmaningenDu kan inte leva i framtiden eftersom den ännu inte existerar. Den har inte manifesterats än, inte fått sin fysiska form. Men du skapar den, här och nu, genom de små steg du tar.

Du kan inte bara överge ditt nu och börja leva som om din framtid redan vore här. För den är inte här. Inte än. Du måste ha tålamod min vän, ditt skapande måste finna sig i tidens dimension. Det tar lite tid innan din nya verklighet är här, innan du kan se den, ta på den, leva den. Men du får inte förlora tron på den, inte förlora den ur sikte, inte sluta arbeta på den, inte sluta skapa den. För då kommer den inte. Den förlorar sin kraft.

Konsten att vara människa är just denna balansgång, att hantera dagen som den ser ut idag och samtidigt ta de mått och steg som behövs för att din morgondag ska bli annorlunda. Att inte förlora drömmen och målet ur sikte. Att inte tappa hoppet bara för att nuet ser ut som det gör. Att inte förlora tilliten och tron på den egna skaparkraften.

Du är skaparen av verkligheten. Du är kraften som för den hit. Var uthållig. Var tålmodig. Förstå att det är en fråga om tid.

Detta är utmaningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *