Tror på mig

Tro på mig tackVilken gåva! Vilken ynnest! Tänk att få vara välsignad med människor som tror på en. Människor som uppmuntrar när uppförsbacken är som tyngst, människor som tror när ens eget tvivel gör sikten grumlig, människor att luta sig emot, vila emot.

Jag har dessa människor omkring mig och jag känner en oändlig tacksamhet över att ha er i mitt liv. Familjemedlemmar, nära vänner men också vänner jag aldrig träffat men har kontakt med på annat sätt. Er tilltro, er tillit, era uppmuntrande ord och ert stöd – ni är som murbruk för mig. Min egen starka drivkraft och övertygelse är tegelstenarna, men det är ni, murbruket, som gör det möjligt för mig att lägga sten till sten och bygga det hus jag ser i mina drömmar. Jag är er evigt tacksam, jag vill att ni ska veta det.

Ingen människa står ensam, ingen människa är utan tvivel, vi behöver varandra. Tillsammans med er kan jag vara mig själv. Tillsammans med er kan jag visa mer av mig, ge mer av mig, till alla. Göra det jag kom hit för att göra. Vara den jag är ämnad att vara. Bli det jag är ämnad att bli. Jag är er evigt tacksam. Tacksam för den kärlek ni visar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *