Tillsammans

Min vän Lisa Rislöws fantastiska tavlor måste ses live!

Min vän Lisa Rislöws fantastiska tavlor måste ses live!

Idag är det min mans födelsedag. Ingen jämnt årtal, inget särskilt på något sätt, men ändå en anledning att göra dagen annorlunda. Den här gången väljer vi att göra något tillsammans, bara han och jag. Efter tjugofyra åt tillsammans, med två barn, husrenoveringar, jobb och bilhaverier kan det vara en befrielse att bara få vara. Vara tillsammans som två vuxna människor, göra det som faller en in, eller göra inte så mycket alls.

Idag styr vi därför kosan till Stockholm. Planen är att äta och dricka gott, besöka något trevligt museum som intresserar oss båda, flanera runt lite planlöst och avsluta kvällen på favoritkrogen (ni som känner mig vet vilken!). Imorgon bitti ska vi vakna utvilade och njuta en härlig hotellfrukost för att sedan gå på min vän Lisa Rislöws konstutställning (det tycker jag för övrigt att du också ska göra om du bor i huvudstaden eller dess närhet, hon målar fantastiska tavlor!). Resten av dagen är öppen innan vi styr färden hemåt igen.

Precis så här vill jag att mina dagar ska vara. Jag vill tillbringa dem med människor jag älskar. Jag vill ägna mig åt saker som skänker mig glädje och njutning. Jag vill ha en plan för dagen och frångå den om jag vill. Jag vill känna tiden som en tillgång, inte som en bristvara. Detta är en sådan dag. Imorgon är en sådan dag. Ljuvliga dagar, njutfulla dagar.

Jag önskar dig en trevlig helg, njut du också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *