Tillåt dig att njuta – det är meningen

Det bästaLängtar du till måndag morgon? Det gör jag! När jag skriver detta närmar sig klockan tio på söndag kväll. Jag befinner mig i skrivande stund i Nerja på spanska solkusten. Solen har lyst mig på näsan, värmt min kropp och mitt sinne. Sanden har slipat mina fötter och havet har efterlämnat en sälta på min hud. Den grillade fisken och det kalla vita vinet har kittlat mina smaklökar och drinken i solnedgången spred guldglans över min dag.

Vi människor är njutningsvarelser. Vi har fått våra sinnen för att kunna njuta, det är min fasta övertygelse. Vi ska fästa blicken på det vackra, känna doften och smaken av det goda, våra öron ska lystra till ljuv musik och vår hud är ämnad att beröras. Vi kan välja allt detta, eller dess motsats. Tråkig mat i plastförpackning, buller, avgaser och isolering… väljer vi det så mår vi inte så bra.

Jag hoppas innerligt att du låter dina sinnen uppleva det sköna och vackra i tillvaron. Att du tillåter dig att njuta, erkänner din kropps behov, bejakar det som skänker dig njutning och glädje. Din kropps upplevelser påverkar ditt själsliga mående – du är skapt för att njuta, skratta och le. Här finns livet, det liv som är du, allt det du är värd.

Imorgon står det jobb på min agenda, utbildning för härliga människor som sökt sig hit av ett rent och engagerat intresse för hälsa. Jag längtar efter att träffa dem! Jag kommer att njuta av varje sekund och ta vara på varje tillfälle att glädjas. Jag önskar dig detsamma, vem du än är, var du än är. Du är värd det bästa.

2 reaktion på “Tillåt dig att njuta – det är meningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *