Till Min Man

Hjärta glasMin man är en fantastisk man. Fantastisk på många sätt, men allra mest för mig och barnen. I 23 år har vi levt tillsammans han och jag. I 23 år har han stått vid min sida, i vått och torrt, i med- och motgång. Han förstår mig inte alltid, men han stöttar mig ändå. Jag har inte alltid varit så lätt att leva med, jag vet det, men vi hör ihop.

Ibland vill vi olika saker, vi har olika behov och drar åt olika håll. Men han finns alltid här för mig, sviker aldrig. Jag har inte alltid uppskattat honom efter förtjänst. Jag har inte alltid sett djupet i hans kärlek till mig. Ibland har jag tagit honom för given. Men jag har blivit klokare.

Idag ser jag honom, ser hans kärlek. Ser allt han gör för mig, inte för att han måste utan för att han är den han är, den man som älskar mig. Han är generös, låter mig växa, vågar lita på vår kärlek. Han är min trygghet, min fasta punkt, min kärlek. Utan honom vore mitt liv rotlöst, utan ankring. Utan honom vore jag mindre.

Jag är så oändligt tacksam för den dag vi möttes. Oändligt tacksam för alla år, alla vardagar, alla lediga dagar. Alla dagar tillsammans, alla dagar vi är skilda åt. Du finns alltid med mig, alltid hos mig, var jag än är, var du än är.

Idag fyller du 50. Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig. Hur tacksam jag är för att du är du och vi är vi. Jag säger och visar det för sällan. Men nya årsringar läggs till, du blir årsrikare, och jag blir allt rikare med dig. Tillsammans äger vi en förmögenhet, vår kärlek till varandra och kärleken till våra barn. Ingenting är större.

Jag älskar dig. Mer än du tror.

Din Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *