Tiden är inne

Din tidDet här är din tid! Din tid att leva. Din tid att synas, din tid att ta plats, att skapa, att forma. Du är på jorden för att du vill något, för att du vill uppleva något, för att bidra med det som är du.

Skjut nu tvivel och dårskap åt sidan. Släng bort alla tankar om mindervärde. Smula sönder och spola ner alla förminskande omdömen. Du är inte trasig. Du behöver inte fixas. Du är hel. Se din storhet! Känn din kraft!

Lev min vän, lev och älska och njut av din makt och prakt. Det finns bara en som du. Du är unik i ditt väsen. Du är unik i din form, i din tanke, i din kropp. Var du. Lev som du är. Var som du är. Låt hela din varelse synas och verka, orefuserad, ocensuerad.

För du är du, och det finns bara du. Lev. Var stolt. Släpp fram den kärlek som är du. Nu. Tiden är inne.

3 reaktion på “Tiden är inne

  1. Inger

    Tack! Det känns som ett tilltal ditekt från universum! Står inför en stor utmaning som handlar om att våga tro på mig själv o släppa taget om andras åsikter om mig… Tack! ♡

    Svara
  2. Inger

    Tack! Det känns som ett tilltal ditekt från universum! Står inför en stor utmaning som handlar om att våga tro på mig själv o släppa taget om andras åsikter om mig… Tack!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *