Temavecka om känslor

Temavecka känslorJag får många frågor, möter många människor, samtalar om det stora och det lilla, och det finns vissa ämnen som återkommer. Frågor som många människor brottas med, inte finner svar på, och upplevelser man inte vet hur man ska ta sig ur. Frågor som påverkar livet och livsupplevelsen, som upptar en större del av tillvaron än vad man själv önskar.

Många av dessa frågor följer ett mönster. I takt med att samtalen fördjupas synliggörs olika kärnor. En av dessa kärnor handlar om känslor, eller rättare sagt om att antingen åka känslomässig berg- och dalbana eller vara fast i negativa känslor och känslospiraler som man inte förmår bryta. Eller att inte känna någonting alls.

Jag är ingen psykolog, det vill jag betona, men jag är medmänniska och jag har min syn på saker och ting, som du ju vet om du följer mig på bloggen. Om mina tankar kan hjälpa någon ett steg på vägen så delar jag mer än gärna med mig av det jag tycker mig förstå. Det jag skriver är ingen allmän sanning, utan min sanning. Du får ta den för vad den är, bearbeta den, se om den slår an en ton av igenkänning i din kropp. Gör den inte det, så är den inte din sanning. Var och en måste finna sin.

Så, denna kommande vecka kommer alltså att handla om känslor, hela veckan. Min ambition är att publicera första texten imorgon måndag, och sedan följa upp den med nya texter på onsdag och fredag precis som vanligt. Kanske blir det en avslutande text på lördag också, det beror på… Jag försöker hålla mina texter i lagom läslängd, inte för långa, så vi får se om jag kommit i mål på fredag!

Jag hoppas att du kommer finna veckan intressant och att du vill dela med dig av dina tankar och funderingar, jag älskar kommentarer! Dela också gärna mina inlägg vidare om du tror att fler har glädje av att läsa mina texter. Vi hörs imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *