Tänk att det ska vara så svårt…

Nu ska jag göra något som jag är mindre bra på, något som jag faktiskt har svårt för. Nämligen reklam. För mig själv! Visst är det väl ändå konstigt att det ska kännas så obekvämt eller onödigt att göra reklam för sina egna varor och tjänster. Som att man tjatar om man säger det mer än en gång. Att slå ett slag för andra är så mycket lättare. Eller det kanske bara är jag som känner så…?

Det är inte det att jag inte är stolt över det jag gör, tvärtom! Jag är både stolt, nöjd och glad över det jag lyckas åstadkomma och jag visar mer än gärna upp det. Du läser ju det jag skriver, ser det jag målar och hör kanske vad jag säger om du bevistar någon av mina föreläsningar, och det gläder mig något ofantligt att du gör det! Men därifrån till att jag ska göra reklam genom att tydligt visa att jag vill sälja och hoppas att du ska köpa…så obekvämt. Visst är det knäppt? Så nu tränar jag på det! Tränar på att inte uppleva mig själv som tjatig.

Nå, du som följer mig här på bloggen minns kanske att jag fick ett ryck och plötsligt också blev servettfabrikant? Jag kan ju få sådana ryck ibland när lusten faller på… Nu inför påsk ger jag dig 20% rabatt på alla servetter i min webshop. Min personliga favorit till påsk är mandalaservetten som du ser på bilden i början av inlägget, ett fotoavtryck av mina målade mandalastenar. Den passar perfekt till påskdukningen med alla sina glada färger och är en bra present om man är bortbjuden. Jag lägger en direktlänk till servettsidan i webshopen här, för enkelhetens skull. Erbjudandet gäller även på paketpris. Ange bara rabattkoden ”GladPåsk” när du kommer till kassan så dras rabatten direkt. Det var reklam för det ena.

Nu kommer reklam för det andra, mina föreläsningar. Jag föreläser om Hormonerna i vår mat den 26 april på PriMaten i Uppsala och den 3 maj hos Hela Du på Din vårdcentral i Nyköping. Till Uppsala följer även min vän och kollega Birgitta Höglund med och bjuder på buljong och frökex i pausen. Mer information om båda föreläsningarna hittar du här, på www.klokarad.se.
Sedan, den 13-14 maj, blir det en större hormonföreläsning på Paleohelgen som arrangeras av Under vårt tak i vackra Sätila, en underbar mötesplats med härliga människor! Paleohelgen kan du läsa mer om och anmäla dig till här.

SÅ, nu är det slut på reklamen! Jag hoppas helt enkelt att du vill ha fina servetter till påsk och att vi ses på någon av mina vårföreläsningar. Det skulle vara roligt att träffa mina läsare, dig, även i verkliga livet!

Med detta önskar jag dig en härlig helg! Själv ska jag tillsammans med två väninnor på en konsert med mitt favoritband Thorbjörn Risager and The Black Tornado på Fasching i Stockholm på lördag. Något jag längtat efter och som får livsandarna att sjunga i kör! Få saker livar upp och fyller på mig så mycket som en livekonsert med detta band. (Och där gjorde jag visst reklam för dem också! Tänk så lätt DET gick…;) )

Ha det bäst, njut av solen och livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *