Tacksam, så tacksam

Se så fint! Tänk att få vara med på ett hörn. Foto: Birgitta Höglund

Se så fint! Tänk att få vara med på ett hörn. Foto: Birgitta Höglund

Jag är välsignad, så är det bara! Välsignad med vänner, människor som vill mig väl, som stöttar, hejar på, kommer med glada tillrop och hjälper till. Jag vet detta, jag vet det så väl, ändå blir jag in i själen rörd när allt detta kommer till uttryck på en och samma gång.

När jag i fredags släppte min lilla hemlighet, min dröm, och öppnade min webshop så fick jag…ja vad fick  jag egentligen…kärlek, KÄRLEK, i mängd. All er uppmuntran, alla era fina ord, jag har lagt vartenda ett av dem i mitt hjärtas minnesbank!

Jag hoppas att var och en av er någon gång får uppleva något liknande. Att ha en dröm, bestämma sig för att förverkliga den, investera allt som krävs i både tid, energi och pengar och sedan få uppleva hur ens verk tas emot med ren kärlek. Det är stort, oändligt stort. Jag vill att du ska känna min tacksamhet, jag hoppas att du gör det! För utan dig kan min dröm inte bli verklighet, det är genom ditt och mitt möte som min dröm får de vingar som behövs för att lätta. Jag hoppas att jag någon dag kan ge dig samma gåva.

Du som följer min blogg, du vet vid det här laget vad jag håller för sant. Att drömmar är till för att ta på allvar. Bara de är äkta, bara de kommer från hjärtat, så är det meningen att de ska se världens ljus. Denna min dröm är äkta, så äkta den någonsin kan bli. Det du ser i min webshop är inte enbart servetter, eller tavlor eller foton eller allt annat som jag önskar komplettera med vartefter. Min webshop, de varor som finns där, är…jag. Ja, så är det faktiskt. Det finns en orsak till att jag döpte den till AllMyTesign, allt är min design, min Tesign. Varje produkt bär min energi, min dröm, min önskan och min förhoppning. Självklart vill jag att du ska köpa! Det är ju en förutsättning för ekonomin i det hela, för att jag ska kunna fortsätta framåt, men drömmen, drömmen…ja den är så mycket större.

Drömmen handlar om det vackra, jag vill göra världen vackrare! Bara tanken på att mina servetter finns vid ditt middagsbord gör mig löjligt glad. En bit av mig finns hos dig! Visst ska du torka dig om mun och händer med dem, men det är det vackra i dem som jag främst vill sprida. Servetterna som är ett foto av mina mandalastenar bär också energin från mina handmålade stenar. Servetterna med foto av mina två tavlor Silverhimmel och Guldjord bär energin ifrån dessa tavlor. (Du kan läsa mer om de båda tavlorna i dessa länkar, Guldjord, Silverhimmel.) Tänk att jag med mina servetter kan få bidra till att göra din vardag vacker, vilken glädje, vilken ära!

Idag, denna måndag, är jag mer tacksam än någonsin. Tacksam för att du, just du, tar emot min dröm och hjälper mig att göra den verklig. Från hjärtat, TACK! <3

PS. Och du som tycker maten ser god ut på bilden, det är den också! Kokboksförfattaren Birgitta Höglund, tillika receptkonsult åt Ecocaféet där lunchen inmundigades, lånade snällt ut sitt lunchfoto till mig. Stort tack för det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *