Ta dig själv på allvar

Ta dig på allvarDina drömmar är du. Dina drömmar är din högsta potential. Dina drömmar är inga fantasier, dina drömmar visar dig vad som är möjligt för dig, vad du har förmågan att utvecklas till. Dina drömmar är viktiga. Du är viktig.

Att ta sina drömmar på allvar är att ta sig själv på allvar. Drömmarna är din början, drömmarna tar dig långt, men för att dina drömmar ska bli verkliga måste du GÖRA något också. Du måste fysiskt börja leva den dröm du ser för ditt inre. Inte i hela sin prakt, inte i hela din prakt, men en början. Du måste börja.

Alla trädgårdsmästare börjar med ett frö. Alla författare börjar med ett ord. Alla livskonstnärer börjar med att födas.  Den som står vid dörren till sin dröm måste våga ta det första steget. Det första steget som faktiskt öppnar dörren och gör resan möjlig. Det är du som har nyckeln, det är du som måste våga glänta på dörren och kliva ut eller in igenom den. Det är du som måste ta dig själv och dina drömmar på allvar. Om inte du gör det, hur kan du då förvänta dig att andra ska göra det?

När du öppnar dörren börjar du leva din dröm. När du öppnar dörren kan andra komma dig till mötes. När du öppnar dörren ger du andra en möjlighet att hjälpa dig. När du går är du på väg.

Jag tar mig själv på allvar, jag lever min dröm. Jag är långt ifrån framme, men jag är på väg. Och jag njuter av att för varje ny dag, se mitt liv fyllas med allt mer av det jag vill ha. När jag lever min dröm kan jag njuta av resan. När jag är på mina drömmars väg är resan målet. Allt är som det ska vara. När jag tar mig själv på allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *