Samarbete

t-o-b-utanfor-noma-portrattBirgitta och Therese… Tänk om världen kunde bygga på ett samarbete som vårt. Ett samarbete med sin grund i gemensam lust och glädje, ett samarbete i syfte att glädja också andra. Vi möts i glädjen, vi möts i viljan, vår kraft förenas, våra styrkor berikar oss och andra.

I vårt arbete finns inte ett uns av måsten, inte en tillstymmelse av tvång. Vi förenar våra krafter, vi skapar en gemensam framtid utifrån en äkta gemenskap. Visst får vi kompromissa, visst får vi jämka våra viljor, men grunden finns i glädjen, i hoppet, i kärleken till processen, till varandra och livet. Tänk om världen byggde på ett sådant samarbete.

När vi ses denna fredag står arbete på agendan. Men det känns inte som ett arbete, inte heller som en agenda, snarare som en meny. Vi väljer vad vi vill smaka, vi väljer vad vi vill se och göra. Att definiera det som arbete eller jobb känns bara fel när det utförs i ren och skär glädje, otvunget. Faktum är att vi inte bara väljer från menyn, tillsammans utformar vi själva menyn så som vi önskar den, så som vill ha den. Tillsammans, i ett samarbete som vårt.

På söndag publicerar vi vår meny, och bjuder in dig att dela vår måltid. Denna vår meny som vi idag lägger sista handen vid består av en resa till Kreta, med oss, i oktober 2017. En resa i vår anda, med det Goda Livet i centrum, i harmoni, i äkta och otvungen gemenskap. Låter det trevligt, vill du följa med? Anmäl ditt intresse genom att gå med i vår facebookgrupp för den här resan. På söndag släpper vi bokningen.

Och jo, världen byggs av samarbeten som vårt. <3

2 reaktion på “Samarbete

  1. Pingback: Njutresa till Kreta | Birgitta Höglunds mat

  2. Pingback: Baconfyllda champinjoner à la Kreta | Birgitta Höglunds mat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *