Så glad!

gladjeVad skriver man om när man inte vet vad man ska skriva om? Jo, glädjen! Den glädje jag just nu känner och önskar att jag kunde förmedla till dig.

Glädjen över att ha fått håret fixat hos frisören och faktiskt kunnat ta mig dit i snön. Glädjen över att kunna köra dit själv, i egen bil, vilken lyx det är egentligen. Glädjen över att ryggen nu håller för både bilkörning och en god stund i frisörstolen.

Glädjen över att komma hem, köra igenom mitt ryggrehabträningsprogram för andra gången idag och det känns bättre efteråt än före! Glädjen över att ha mat puttrandes på spisen och en familj som snart är på väg hem från träningen för att dela maten med mig. Glädjen över att alla i familjen är friska.

Glädjen över att ha livgivande musik i ny högtalare i köket, glädjen över att ha livemusik att se fram emot framöver och vänner att dela de upplevelserna med. Glädjen över resor som ska göras, föreläsningar som ska hållas, tavlor som ska målas och böcker som ska skrivas.

Ja, jag är glad! Jag känner sådan glädje över att hoppet lever eftersom livet pulserar i mina ådror. Jag är just nu så glad att glädjen liksom svämmar över lite. Tänk om några droppar av den kunde spilla över på dig genom mina ord! Jag hoppas det, jag delar så gärna de dropparna.

Jag önskar dig en riktigt glädjefylld dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *