Rädd för kärleken

Rädd för kärlekenDu har blivit bränd. Så många gånger har du blivit lämnad, lämnat, blivit sårad, sårat. Nu är du rädd, rädd för att ställa till det igen. Rädd för att sjunka ner i det bottenlösa hålet, bli sviken eller svika, inte kunna resa dig igen. Du är rädd för att komma någon nära, släppa in någon i ditt hjärta. Du har blivit rädd för kärleken. Kanske tvivlar du till och med på din förmåga, din förmåga att älska och bli älskad. I värsta fall är du på väg att bli bitter, bitter och cynisk. Livet smakar bittert och kärleken känns överspelad, överreklamerad.

Gå inte den vägen, min vän. Lämna inte hjärtat, stäng inte om hjärtat och tro att huvudet ska visa dig vägen. Din stackars intelligenta hjärna har ingen aning om hur den vägen ser ut. Den kan bara trampa vidare i de redan upptrampade spåren, göra de välbekanta stigarna djupare och bredare.

Bara hjärtat rymmer kärleken och vet vägen. Du måste lita på det. Lita på dig själv. Du behöver aldrig betvivla din förmåga att älska, du Ä kärlek. Ren kärlek är ditt ursprung, din essens. Är du rädd för kärleken är du rädd för dig själv. Försök inte springa ifrån dig själv, lämna dig själv, överge kärleken. Du kan det ändå inte. Du är inte ett skal med en kommandocentral i toppen. Du är en levande, vibrerande varelse full av kärlek!

Gå ut och ta emot världen. Skapa den. Skapa den av den kärlek som är du. Börja med att omfamna dig själv, öppna sedan famnen och låt din kärlek lysa. Ge av det bästa du har, det vackraste du är. Kärleken kan inte förstöras, kärleken är. Genom den eviga kärleken är du evig, du kan inget annat. Vila i den vissheten, i den tryggheten. Möt så världen idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *