Påfyllning

PåfyllningMånga dagar är givandets dagar. Dagar då jag ger mycket av mig själv; min kraft, min energi, mina tankar, mina ord, mina uttryck, mina insikter, mina åsikter, mina känslor och min kärlek. Detta är naturligt för mig, jag mår bra av att ge, kunna bidra och hjälpa med det som är jag, mig och mitt. Sådan är min grundton, min kalibrering.

Men för att min kropp ska orka behöver jag också fyllas på. Jag behöver ta emot, få, bli omfamnad. Idag är en sådan dag! En dag då energin får flöda i den andra riktningen, en dag då jag ger lite men får så mycket. Visst får jag mycket tillbaka alla andra dagar också, men idag är en dag bara för mig. En dag utan några som helst krav, förväntningar eller önskemål på mig. Jag kan bara vara, bara känna förväntan, bara tanka. En dag att fylla energidepån till brädden.

När du läser detta är jag på väg till, eller redan framme i, Stockholm. Jag ser fram emot en resa med min bästa väninna. Vi har känt varandra i mer än tjugo år, stött och blött och nött i vått och torrt. En sådan vänskap är guld värd. Jag ser också fram emot en kinesiologibehandling som min kropp så väl behöver och mår bra av. Därefter väntar middag med ytterligare några vänner på vår favoritkrog. Kroppen och själen får sin näring.

Sedan som pricken över i:et avslutas min energidag med MUSIKEN. Musiken som likt ingenting annat ger mig en energi och glädje som få yttre saker kan skänka mig. Musiken som får mina cellers membran att vibrera och återfå sin elasticitet. Ja, det är i alla fall så det känns!

Så ser denna min fredag ut innan jag fäller ner ögonlocken i en hotellsäng i ett hotellrum som just idag dessutom uppgraderades utan kostnad till en högre standard än vanligt. Livet är mig nådigt.

Jag hoppas att även du har en härlig fredag, att en skön helg väntar och att dina batterier laddas av både sol och mänsklig värme.

Idag är en dag då livet ska fyllas på bredden, längden, höjden och djupet. Låt oss njuta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *