Ny idé blir verklighet. Idag!

Idé blir verklighetMåndag morgon och jag är på väg till Stockholm över dagen. Jag har semester. Egentligen. Men det blev inte så. Och det är precis som det ska vara! Tänk så märkligt livet kan vara… Låt mig berätta.

För ett tag sedan vaknade jag klockan halv fyra en natt med en idé i huvudet. Jag satte mig upp i sängen, sa´ det hela rakt ut, skakade på huvudet, log lite åt galenskapen och somnade om. När morgonen kom kändes idén ovanligt knasig men den lämnade mig ändå inte i fred. Så jag började tänka, och googla, och maila. Samma dag. Nu, en dryg månad senare, är idén på väg att sjösättas! Kanske är den fortfarande knasig, kanske är den helt briljant, den som lever får se.

Helt oavsett resultat så är jag oerhört tacksam över min förmåga att göra verklighet av mina tankar och idéer. Att inte vänta utan agera på lust och känsla. Att våga. Innan jag blir rädd och börjar tvivla. Ja, det är en investering i både tid och pengar. Ja, det är ett risktagande. Ja, det är oerhört roligt. Vad mig beträffar väger det sistnämnda tyngst. Och jag är tacksam över att modet står mig bi när jag fått något i skallen.

Nu undrar du kanske vad det är jag dragit igång? Det undrar jag också… Och självklart kommer jag att berätta, men inte riktigt, riktigt än. Jag vill se det ”färdigt” först och det är på god väg mot färdigt just i detta nu. Färdigt förresten, kanske är det som snart är färdigt början på något helt nytt?! Jag vet inte, men jag följer min magkänsla. Och lust.

Det riktigt lustiga är att erfarenheten säger mig att ”är det rätt så går det lätt”. Och fort. Detta är nog hastighetsrekord från idé till färdigställande även för mig. En månad! Rätt människor finns omkring mig, rätt människor har kommit i min väg. Utan dem hade inget varit möjligt.

Idag, just nu, på tåget till Stockholm, känner jag en oerhörd glädje och tacksamhet över alla dessa kompetenta, engagerade människor som hjälper mig på min resa. Och jag är tacksam över mig själv, för att jag är den jag är, kan det jag kan och vågar det jag vågar!

Åh vad jag hoppas att du också vågar göra verklighet av dina idéer och tankar. Inte bara för resultatets skull, utan för glädjen av att medvetet skapa och se sin verklighet ta form. Återigen, vägen är målet.

Jag önskar dig en ljuvlig, kreativ, livsbejakande dag!

8 reaktion på “Ny idé blir verklighet. Idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *