Njutardagar!

Vy vid inflygning till Stockholm sista oktober. Något mer snö idag gissar jag…

Torsdag och fredag denna vecka skulle jag ha jobbat i Stockholm, men nu blev det inte så av olika skäl. Den spontana reaktionen hos mig blev att jag skulle stanna hemma och jobba med en del annat som behöver göras istället – men så kom jag på bättre tankar. Såklart att jag ska åka till Stockholm ändå! Men i ett helt annat ärende, i ärendet att bara vara, ha det bra och njuta av livet. Förstås. Hur kunde jag ens få för mig något annat!

Så, torsdag tänker jag tillbringa med en väninna. Vi ska prata, umgås, äta och dricka gott tillsammans, prata ännu mer, fika, måla lite och ta dagen precis som den kommer. Inga stora planer, inga krav, inga måsten, bara ha så trevligt och kul som bara vi kan. Ljuvligt är bara förnamnet.

Fredag fortsätter i samma tecken. Träff med en annan väninna och kollega, diskutera jobb men också privata tankar, suddiga drömmar för framtiden, konkreta planer för närmaste tiden. Luncha, fika, rå om varandra precis som vi alltid gör när vi ses och trivs i varandras sällskap.

På eftermiddag/kväll blir det en date med ytterligare en stockholmsvän som jag inte träffar så ofta men vars sällskap jag uppskattar massor. Ett besök på mitt/vårt stammisställe Akkurat är givet innan sista tåget hem på kvällen.

Fattar ni hur bra jag ska ha det?! Tänk att jag är så välsignad i mitt liv. Jag har min älskade familj, mina generösa, stöttande, varma vänner, kompetenta kollegor som kompletterar mig, ett jobb jag älskar och själv skapar, ett hjärta jag följer. Det är i sanningens namn gott att leva, gott att vara jag! Just nu, mitt i livsflödet.

Och som pricken över i fyller min son 21 år idag! Tjugoett! Det, om något, är att glädjas och vara stolt över. Finaste sonen, en vuxen man. Tänk vad åren knallar på… <3

En reaktion på “Njutardagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *