Nästa bok tar form!

Jag har inte skrivit på bloggen på länge. Dels för att jag valt att skriva direkt på min författarsida på Facebook och på Instagram istället, dels för att jag varit mer än upptagen med min nästa bok!

Jag tar dock mina pauser varje dag, går mina långa, långa promenader nu när det fungerar. Höfterna är utbytta, smärtan är borta och livets rörelse är tillbaka. Jag väljer den ena sjön ena dagen, den andra sjön andra dagen, har jag sagt att jag gillar vatten…? 😉 Vattenytan, rörlig, levande, flyttbar och flytbar. Allt som syns där ovanför, allt som gömmer sig därunder. Kittlar min nyfikenhet, stimulerar min kreativitet, får min fria själ att jubla. Så tacksam för våra sjöar så nära. 🙏

Men havet… Det är havet jag längtar till. Havet som är mitt hjärtas hem. Det stora, öppna, vilda och vackra. 💙 Det finns en orsak, nej flera orsaker, till att min kommande roman heter Där haven möts… Imorgon söndag tänker jag visa dig boken, och hur otroligt fin den är! Eller är det kanske mig själv jag visar…? För dig och för världen. Så mycket jag i denna bok, så nära mitt hjärta… 😘 Imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *