Mitt varmaste Tack till dig!

imag5988

Fotot togs i mitt älskade Skagen vid jul förra året. I maj får jag komma dit igen, om jag kan hålla mig så länge…

Denna onsdag före jul vill jag bara passa på att säga tack. Tack till er alla som hejat på, som peppat, skickat lyckönskningar och kramar inför min ryggoperation i fredags. Ni anar inte hur mycket det betyder och hur det värmer hjärtat. Tack!

Operationen gick bra och jag mår efter omständigheterna jättebra. Värken som jag dragits med i över tre år, nästan fyra, är borta som genom ett mirakel. Nu återstår sex veckors rehab för att få såret och alla vävnader att läka på djupet och få musklerna att börja arbeta korrekt igen. Det kräver sin kvinna det också men är ju i grunden en oerhört positiv känsla.

Därefter, när vi närmar oss februari, då hoppas jag kunna börja göra allt det där jag längtat efter att få göra. Gå de långa promenader som alltid varit min lättnad men också min inspiration. Komma ut i naturen och ta foton på alla de där konstverken som naturen så generöst skapar och delar med sig av. Måla alla de där tavlorna som lagrats i mitt inre i väntan på att få komma ut. Skriva, skriva och återigen skriva men med pauser så fort kroppen önskar, fortsätta dela med mig av mina tankar, min resa genom livet. Och så de andra resorna, resorna på egen hand, med vänner och familj och med nya bekantskaper. Åh, vad jag längtar till alltsammans!

Nu är allt återigen inom räckhåll och för detta är jag oerhört tacksam. Tacksam över att vår sjukvård finns, när den fungerar som bäst. Jag opererades på Ryggkliniken i Strängnäs och här och nu har jag bara lovord att ge, professionellt, vänligt, varmt och god mat. Vad mer kan man begära!

Så återigen, tack till dig som läser och följer mig. Tack för att du finns!

Kram

Therese

6 reaktion på “Mitt varmaste Tack till dig!

  1. Marguerithe Björklund

    Underbart att läsa att allt har gått bra. Att ha värk någonstans i kroppen tar så mycket energi och den vill man ha till annat. Hoppas att läkningen går bra så att du kan få fokusera på det du vill göra. Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År
    Kramiz ❤

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *