Min längtan

LängtanEn djup, innerlig längtan bor i mitt bröst. En längtan som drar i mig, suger tag i mig, får mig att ta ännu ett steg. En längtan, ett oupphörligt, obönhörligt sökande. Sökandet efter det innersta. Längtan efter det äkta. Jag har funnit det i mig, jag vill möta det i dig.

Jag längtar efter vårt möte, ditt och mitt. Det äkta mötet, själarnas möte. Mötet som i filmens Avatar, trådar som inte bara snuddar vid varandra, utan flätas samman. Möten som…jag ser dig. Min längtan går bortom skalen, bortom ytan och ridåerna. Om så bara för en glimt, en sekund av…det där. Av dig. Ditt äkta jag. För det lever jag. För mötet, det äkta mötet. När kärlek möter kärlek.

Jag längtar efter det i alla möten, i dig, i dig och i dig. Att du vågar vara du i min närhet. Att jag vågar vara jag i din. Jag söker den, letar varje möjlighet, varje liten spricka i ditt skal. Jag söker orden men längtar efter det som sägs i tystnaden. Jag söker dina ögon men längtar efter din blick. Jag söker din kram men längtar efter värmen i den.

Ibland lyckas vi, för någon kort sekund står dörren på glänt, och vi möts. I blicken bortom orden, i den korta kramens innerlighet, innan dörren åter stängs. Det är de ögonblicken som är mitt liv. Mitt äkta liv. Min längtan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *