Min hemlighet!

Paket om 3Fredag, den 22 juli 2016, mitt i ett högsommarfint Sverige. Detta är en stor dag för mig. En spännande, rolig och betydelsefull dag, ett avstamp, en ny början. För mig. Allt började med en dröm…

Jag ville få ut allt det som fanns där inne. Jag ville dela min syn på världen, dela av mig, sprida min kreativitet. Jag ville göra världen vackrare. Jag ville dela allt det jag själv finner vackert, med dig. Det var så det började. Så jag började skriva, jag fortsatte med att måla – underbara, ljuvliga skapande. Nu vill jag ta nästa steg, jag vill dela detta med er, på fler sätt, på så många sätt som möjligt. Idag är ett avstamp. Här ser du min hemlighet!

Logga 1

 

AllMyTesign – all min, Therese, Tess, design. Utan omsvep, utan mellanhänder. Detta är min webshop, med produkter och föremål skapade av mina händer, ur mitt hjärta, min kreativitet. Sortimentet kommer att utökas vartefter (åh, jag har så många idéer jag vill förverkliga!) men först ut denna premiärdag är…(trumvirvel!) mina servetter! Ja, du ser rätt, servetter! Två olika tryck till en början, ett med motiv från två av mina tavlor, Himmel & Jord, det andra med mina ”Mandalastenar” som motiv. Du kan självklart även köpa mina tavlor i original via shopen, men också kika på mina andra intressen, mina stenar, mina foton… Än så länge i det lilla formatet, men jag lovar dig, det kommer mera!

Så, detta var min lilla hemlighet, sprunget direkt ur hjärtats lust och längtan. Jag hoppas att du tittar in, jag hoppas att du tycker om vad du ser, jag hoppas att du vill köpa! Och jag önskar innerligt att du vill hjälpa mig, jag behöver nämligen din hjälpa att sprida och dela detta inlägg och min webshop så att många hittar till den. Idag är en ny dag, idag är ett nytt liv. Jag hoppas att du vill dela det med mig!

Och så en special! För dig som befinner dig i trakterna av Östersund i helgen finns en unik möjlighet att ta på, känna, se och köpa mina servetter. Gör ett besök på Hälsoyran, en mässa för hälsan med prova-på-behandlingar, försäljning, föreläsningar och en massa aktiviteter som yoga, meditation, frigörande dans och mycket mer. Bästa Birgitta Höglund kommer att finnas på plats för Ecocaféets och Wonderbags räkning, hon har även mina servetter med sig. Så prata med henne och köp mina servetter vet ja!

Åh, detta är en rolig dag!

Logga 2

13 reaktion på “Min hemlighet!

 1. Birgitta Höglund

  Grattis, kära Therese <3
  Det har varit så roligt att få följa din idé, från det lilla fröet till den färdiga webshop-plantan.
  Hoppas den kommer att blomstra för fullt både länge och väl, och förmedla alla de vackra färgerna i din konst 🙂

  Svara
 2. Pingback: HälsoYran i Östersund | Birgitta Höglunds mat

 3. Lena Sjöblom

  Låter spännande och häftigt och din kreativitet är väldigt inspirerande! Stort Lycka till!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *