Livet fortsätter…

Mitt i allt kaos gläds jag åt att min första roman, Mata inte skuggorna, fortfarande hittar sin väg till nya läsares hjärtan! Kanske är detta en utmärkt tid också för dig att läsa något nytt och underlätta för mig att fortsätta mitt skrivande?

Så här skriver Elisabeth till mig om sin läsupplevelse av Mata inte skuggorna:

“En otroligt välskriven bok med ett mycket aktuellt tema, som gör att man snabbt dras in i handlingen. Längtan efter att få läsa mer infinner sig väldigt tidigt i boken. Det vardagliga, men ändå så fantastiskt välformulerade språket in i minsta detalj, gör läsupplevelsen mycket stor. Känslor och tankar hos huvudpersonerna beskrivs med eftertanke och väl avvägt språkbruk, ordval och vackra formuleringar. Handlingen och spänningen byggs upp på ett raffinerat sätt som gör denna bok till en av de bästa läsupplevelser jag haft!

Stort tack Therese och varmt lycka till med kommande böcker!

En redan trogen läsare
Elisabeth Svensson”

Köp gärna direkt av mig

Mata inte skuggorna finns på Bokus men köp den gärna direkt av mig. Det kostar dig detsamma men jag får behålla några kronor mer av vinsten och vi slipper onödiga transporter. Du vet kanske inte att när du beställer av Bokus så beställer de av mig, jag skickar till Bokus, de packar om och skickar till dig? Här och nu känns det som en onödig omväg, eller vad säger du? Köper du direkt av mig så får du boken snabbare och dessutom får du den signerad tillsammans med mitt eget bokmärke. ? Om du redan läst den kanske du vill köpa och ge bort till någon annan? Eller tipsa om den! Dela till exempel gärna detta inlägg, det kostar helt gratis men hjälper mig att nå ut. Jag är glad för all hjälp jag kan få!

Jag lägger en direktlänk till mitt förlag och webshopen här. Där kan du läsa mer OM boken, om Gabriel som kommer ensam till Sverige, om den tunga ryggäcken han bär på, om hur han träffar Hanna och om kärlekens kraft och förmåga att läka… Kanske uppskattar du Mata inte skuggorna lika mycket som Elisabeth!

Kram på er alla från mig som fortsätter skriva i väntan på nästa höftoperationsförsök…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *