Lite semester

När du läser detta är jag på väg på en liten tredagarssemester. Till Danmark, förstås. Denna gång till Köpenhamn för att njuta, njuta, njuta. Jag älskar Köpenhamn, jag älskar den lilla storstaden med det stora gemytet, den avslappnade stämningen, de gamla husen som varvas med ny arkitektur, människorna, musiken maten. Den här gången är fokus på just musiken tillsammans med goda vänner, det ska bli ett sant hygge!

Jag hoppas att du också njuter av sommaren och kanske lite ledighet. Jag hoppas att du förmår att ta vara på dagarna genom att vara i dem, utan krav, utan stress, utan förväntningar. Bara vara. Att du tar dagen som den kommer, gör vad som faller dig in, och gör absolut ingenting om det är det du helst vill. Var och gör så att du mår bra helt enkelt.

På måndag skriver jag som vanligt igen, men nu checkar jag ut och lämnar datorn åt sitt eget öde. Ha det fint du också!

Sommarkram med semesterkänsla

/Therese

PS. På tal om det här med att bara vara och återhämta sig, den 31 augusti kommer jag till Östersund och föreläser om stress, vad stress egentligen är och hur vi kan lyckas med konststycket att skapa mindre av den varan i våra liv. Hoppas vi ses! Läs mer och anmäl dig redan nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *