Lev

frisk-levNu är jag äntligen på benen igen! Jag är pigg, rösten är tillbaka (om än lite knarrig) och hostan håller på att klinga av. Två veckor försvann för mig. Två veckor då ingenting blivit gjort, då orken trutit och uppgivenheten väntat runt hörnet. Ändå ser jag att det här med att vara sjuk har en stor fördel – man blir påmind om hur oändligt skönt det är att vara frisk! Vilken gåva!

Om du vaknade frisk denna morgon – känner du din friskhet? Jag hoppas att du känner tacksamhet över gåvan att få vara frisk. Att få vakna i en frisk, hel kropp utan större krämpor. En kropp som kan förflytta dig dit du vill, en kropp med vilken du kan uppleva dagen, en kropp som kan känna, lukta, höra, se och smaka på allt liv som är ditt att leva. Känn det, känn livet, känn orken, kraften som är din att använda.

Och när du känner kraften, när du känner livet som pulserar i dina ådror, fråga dig då om du använder det rätt. Om du använder din tid till sådant som skänker dig glädje och lycka, som känns meningsfullt och äkta.

Det är måndag idag, en ny vecka ligger framför dig, en vecka då du kan göra precis vad du vill med ditt liv. Jag hoppas att du gör vad du vill, precis det du vill. Den som har livet, den som har en frisk kropp, den som har en hel kropp, har de allra bästa förutsättningarna. Din friska, hela kropp har du fått till skänks, vad du gör med den är upp till dig. Ditt liv vilar i dina händer. Här och nu är livet ditt. Lev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *