Lev innerligt

Lev innerligtEtt innerligt liv. Ett liv fyllt av innehåll, av känsla, av livsbejakande och kär lek. Detta är ditt liv, din livslott, din födslorätt. Ta emot det, sträva inte, ta emot. Livet är ditt att leva, du har fått det till skänks, utan ansträngning, utan motkrav. Du är skapad i kärlek, av kärlek och det finns ingenting att leva upp till. Livet är ditt.

Ingen annan styr över ditt liv, ingen annan bestämmer. Det är du som bestämmer syftet, det är du som definierar meningen och avsikten med just ditt liv. Vad är det du vill uppnå? Vad är viktigt för just dig i ditt liv? Vad är betydelsefullt för just dig just här och just nu? Låt inte någon annan definiera och förvänta dig inte av någon annan att de ska ha svaret. Du har svaret på dessa frågor, bara du. Ingen annan kommer någonsin att kunna ge dig rätt svar på de stora frågorna, det kan bara du. För det är du som väljer. Det är du som väljer.

Det finns inget facit, inget svar som gäller för alla. Bara du vet, ditt svar gäller dig. När du ställer dig den stora frågan om meningen och syftet, när du undrar vad du egentligen vill – leta i dig. Leta i dig och låt glädjen visa dig vägen. Vad gör dig glad? Vad placerar ett leende på dina läppar? När du följer glädjen skapar och lever du din väg. De plågsamma inslagen, guppen och hindren är också en del av vägen. Men när du låter hjärtat välja, när du följer glädjen, så accepterar du också de gropar som alla vägar har. Groparna gör inte resan mindre angenäm, inte om du accepterar dem för vad de är, gropar. Gropar som är en del av vägen.

Följ hjärtat. Bejaka glädjen. Lev livet innerligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *