Konst

Om mig och mitt måleri

Utöver att skriva böcker och driva mitt förlag ägnar jag mig ibland också åt att fotografera, måla och skapa mönster. Är du nyfiken på den bildmässiga sidan av mig så följ gärna mina Instagramkonton:

 • “thereserenaker” (ett konto för allt som är jag, böcker, naturfoto, vad som än fångar mitt öga)
 • “mittskagen” (ett konto där jag samlar mina foton från Danmarks norra topp och kombinerar fotona med små kloka rader om livet)
 • “allmytesign” (ett konto där jag samlar mina tavlor och mönster)

När jag målar blir det ibland med smält vax, så kallad enkaustik, men oftast blir det i akryl på duk och mest min variant av mandala. Jag kallar det för kvinndala på grund av den nära koppling till naturen och moder jord. Jag använder aldrig några mallar eller mätverktyg utan arbetar helt på fri hand. Följ gärna mitt Intagramkonto “allmytesign” där jag samlar mina tavlor.

Här nedan finner du ett urval av tavlor jag målat och som just nu är till salu. Längst ner på sidan har jag samlat redan sålda tavlor som ett par bildkollage för att du ska få en bild av bredden och motiven. Varje tavla är i verkligheten mellan 50 och 80 cm. Om någon tavla skulle falla dig i smaken så kontakta mig gärna på mejlen!

Tavlor till salu

Tavla “Infinity”, 60x60cm, pris 2500 kr

"Eternity", 80x80 cm.

Tavla “Eternity”, 80×80 cm, pris 4500 kr

Tavla “Destiny”, 80×80 cm, pris 4500 kr

Tavla “Angels”, 60x60cm, pris 2500 kr

Tavla “Ögongodis”, 60x60cm, pris 2500 kr

Tavla “Sommarmorgon”, 60x60cm, pris 2500 kr

Tavla “Hopp”, 60x60cm, pris 2500 kr

Sålda tavlor

 

5 reaktion på “Konst

  1. Therese

   Tack Christina! ❤ Hur jag gör, jag bara gör! Försöker helt enkelt röra handen så stadigt jag kan i en jämn rörelse, mycket koncentration… Inga färdiga mönster, inga mallar, allt på fri hand. ?

   Svara
 1. Camillapa

  Åh, vilka underbara fotografier. Hur har du lyckats fånga dessa ögonblick? De tilltalade mig oerhört! ❤️

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *