Just du är värdefull

VärdefullDu vet väl om att du är värdefull? Du vet väl om att du, just du, har en alldeles egen plats på jorden? En plats som är din, bara din, och som inte kan ges till någon annan. Förstår du hur värdefull du är? Ingen annan kan ta din plats. Ingen annan är som du. Ingen annan kan skänka världen just det som är du.

Du har en uppgift i livet, en uppgift på jorden. En uppgift som bara du och ingen annan kan utföra. Du kan inte överlåta din uppgift åt någon annan, du kan faktiskt inte slippa undan den, hur mycket du än försöker, hur mycket du än vill. Uppgiften att vara du.

Din uppgift är att vara du. Att vibrera med just din frekvens. Att lysa med just dina färger. Att föra in så mycket som möjligt av den kärlek som är du i världen. Världen behöver dig.

Sök din glädje, sök det som väcker din lust, din nyfikenhet, som tänder din livslåga. I den glädjen bor ditt syfte, i den glädjen bor du och din kärlek. Våga vara glad. Våga vara du. Vik hädan Luthrar och Jantrar! Släng er i väggen Tvivlare och Tungsintare!

Du är här för att njuta av ditt liv, för att söka glädjen och dela den med andra. Känn din frihet, du föddes med den. Sök din glädje, glädjen är din att välja.

The basis of your life is freedom, the purpose of your life is joy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *