Jag tror på drömmar

Varför ger jag mig i kast med att skriva en bok som jag inte vet om den någonsin kommer att bli utgiven? Ja varför skriver jag överhuvudtaget? Frågan är högst berättigad, jag har ställt mig själv denna fråga otaliga gånger.

Svaret är för mig lika enkelt som självklart och du får ursäkta mig när jag av någon anledning tycker att det uttryckas bäst på engelska – I write because I believe in dreams. Jag skriver för att jag tror på drömmar. Jag tror på min egen dröm om att skriva. Jag tror att allas våra drömmar har en inneboende förmåga att förverkligas om vi tar dem på allvar. Jag tror på de drömmar som mina berättelser är vävda av. Drömmar är helt enkelt min verklighet.

Tror du också på drömmar? Din dröm? Min dröm? Våra drömmar? Jag hoppas det. Jag hoppas att du ser din dröm som din högsta potential, möjlig att genomföra, möjlig att leva. Jag tror på dig och din dröm såsom jag tror på mig och min.

Jag lever drömmen och jag skriver om den. Jag skriver om den kärlek som är drömmarnas själva essens, vår förmåga och vår högsta potential. Jag skriver om hoppet, om tilliten, om det gudomliga och det mänskliga. Jag skriver och lever som jag lär. I´m a soulwriter, jag skriver för att det är det jag gör, för att det är den jag är, en människa som tror på drömmen och lever för att leva den.

En reaktion på “Jag tror på drömmar

  1. Malin

    Åh va skönt att läsa de orden. Jag lever en dröm o drömmer om att leva den drömmen än mer. En mitt perspektiv känns för snävt. Hur vågar o kan jag drömma större, vidare o mer färgrikt? Våga ta in nya drömbilder i den trygga drömmen… Vill läsa din bok o inspireras. Inspereras redan av dina ord. Tack för att du delar din dröm!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *