Jag på galleri!

Idag är jag glad! Ja jag är ju faktiskt glad ganska ofta, men ibland, som idag, har man lite nya saker att glädjas åt. Igår var jag nämligen och levererade en del av min konst till ett galleri här i Norrköping, My Art Factory. Så nu finns några av mina vaxtavlor, handmålade stenar och servetter till beskådan och för köp där.

Jag säljer annars det mesta i min webshop och ibland en del när jag har föreläsningar, men det är ju riktigt roligt att få finnas i det fysiska rummet och i den inramning som ett galleri utgör.

För dig som inte känner till min konst så målar jag dels tavlor i akryl på vanlig duk, dels med smält vax på särskilt papper, så kallad enkaustik. Akryltavlorna är som stora mandalas, jag målar dem i stunden, utan färdiga mönster, på fri hand. Många har svårt att tro det med tanke på symmetrin, men så är det.

Vaxtavlorna, enkaustiken, är speciell då färgen består av pigmenterat vax som man smälter med strykjärn direkt på pappret. Det blir oerhört effektfullt och med en fantastiskt lyster och glans. För den, som liksom jag, gillar färg, är det rena himmelriket.

Stenarna jag målar på är natursten, plockade direkt i mitt andra hem Skagen. Stenarna bär en fin energi och jag smyckar dem respektfullt med den grundfärg som jag själv uppfattar i stenen och sedan fler färger och mönster som förstärker den tredimensionella formen. De blir mycket dekorativa, t ex på fönsterbrädan, runt krukorna utomhus så här på sommaren eller varför inte som tyngd för papper eller duk som inte får blåsa iväg. Jodå, de tål väder och vind.

Och servetterna, ja de är ett kapitel för sig! Du kan läsa mer om hur de kom till i det här inlägget. Det är två olika servetter med motiv från dels mina tavlor, dels mina stenar. Garanterat unika med andra ord. Och nu finns alltså alltihop på galleriet i stan! (Inte akryl-/mandalatavlorna, de köps bara direkt av mig.) Så glad för det är jag, idag också. Och du som nu inte har möjlighet att åka till Norrköping och besöka galleriet kan alltid handla direkt via mig i min webshop, www.allmytesign.com. En shop som kom till för att enkelt kunna sälja resultaten av min kreativitet, du kan läsa mer om shopens start här om du är nyfiken på hur det går till när man är som jag är. 🙂 Titta in hos mig vetja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *