Hormonkursen är öppen!

Nu, äntligen, kan jag öppna dörren på vid gavel till min onlinekurs om hormoner och släppa in dig och alla andra kvinnor (och män som är nyfikna på kvinnor 😉 ). Det har varit en process må jag säga, att återigen lyfta fram det jag trodde att jag lagt bakom mig. Lyfta fram kunskapen i ljuset, packa om den och både anpassa den till ett för mig nytt tekniskt format, och välja ut och formulera om kunskapen för dig som jag inte känner. Eller gör jag kanske det ändå? Känner jag kanske dig så som jag känner mig själv? Jag hoppas det och jag tror det.

Kunskapshunger

Av intresset för kursen att döma är nyfikenheten och kunskapshungern jättestor. Det betyder att det finns fler som jag, fler som söker, fler som famlar. Fler som söker efter helhetsbilden och strukturen för dessa våra kvinnohormoner och deras betydelse för vår hälsa. Jag kan nu bara hålla tummarna för att jag valt ut pusselbitar som just du letat efter. Att jag lyckas förmedla den baskunskap och den grundförståelse som jag önskat att vi alla fått med oss för länge sedan. I så fall kommer jag att göra skillnad.

Hur var det nu jag skrev i mitt förra blogginlägg? Ett sista strå till stacken för kvinnohälsan, ja precis så känns det. Kanske visar det sig till och med vara mitt viktigaste strå…

Kurs när det passar dig

Välkommen in och kika på en kurs som är sammansatt av hjärtat, från hjärtat och för hjärtat – min kurs om våra. Du köper den, klickar dig igenom, i din egen takt, var du vill, när du vill, på dina villkor. Har du bara en dator eller en mobiltelefon så är saken klar. Vi ses därinne! 😊

Du som tidigare gjort en intresseanmälan ska nu ha fått ett mejl i din mejlkorg med direktlänk till kursen. Om du inte har fått mejlet, kolla i din spamkorg för säkerhets skull. Om det inte hamnat där har det troligtvis blivit något knasigt vid registreringen av din mejladress, gör då ett nytt försök i länken nedan, den går direkt till kursen!

Till kursen

Tips! Du som väljer att köpa kursen och eventuellt inte får köpet att gå igenom, kolla så inte ditt betalkort är spärrat för internetköp. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *