Hjärtats Alla dagar

Hjärtats Alla dagarIgår var det Alla hjärtans dag, en dag med kärlek och omtanke i centrum. Även om jag förstår dagen som sådan så firar jag den personligen inte på något särskilt sätt. Jag väljer nämligen att fira Hjärtats alla dagar.

Varje dag jag följer mitt hjärta, är en dag att fira. Varje dag mitt hjärtas röst överröstar min hjärnas tvivel, är värd min uppmärksamhet. Varje dag mitt hjärta leder mig rätt, förtjänar all min tacksamhet. Varje dag mitt hjärta talar till andra hjärtan, är en dag att höja till skyarna.

Mitt hjärta tar allt större plats för varje dag som går, och jag låter det växa. Jag låter det fylla mitt bröst, tala till mig med allt högre röst. Jag lyssnar på det, låter det vägleda mig.

Världen behöver mitt hjärta, ditt hjärta, alla våra hjärtan, alla dagar. Världen behöver det hjärtat talar om, kärlek, allas vår kärlek, alla dagar. Alla världens hjärtan, all kärlek, alla dagar.

Därför firar jag Hjärtats alla dagar. Idag är också en sådan dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *