Hemma i Skagen

Glad midsommarJa, nu är jag här igen. I mitt Skagen. I mitt hjärta. Hemma. Denna gång är familjen med och vi firar midsommar här innan vi styr kosan hemåt igen.

Midsommar i Skagen. Ljusaste dagen på året i ljusets Skagen. Det blir överfullt i hjärtat. Det sipprar över, läcker ut. Det vackra har ingen gräns. Havet är gränslöst. Ljuset är oändligt. Livet är evigt.

Aldrig någonsin, aldrig någonstans, känner jag mig närmare livet än just här och just nu. Här är allt harmoni. Här är allt helt. Jag är hel. Här finns inget igår, här finns inget imorgon. Tiden har upphört att existera. Allt bara är.

Med dessa korta men kärleksfulla rader önskar jag dig en Ljuvlig midsommar!

2 reaktion på “Hemma i Skagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *