Hemkommen

HemkommenNu har jag kommit hem efter två fantastiska och intensiva arbetsveckor på spanska solkusten. Ja, jag vet, jag är lyckligt lottad. Vilken förmån att få vistas i sol och värme i november månad, tillsammans med trevliga människor, i ett arbete jag trivs utomordentligt med, och få betalt för det! Min tacksamhet är stor, tacksamheten till alla dem som gör det möjligt. Min man som tar hand om familjen när jag är borta, min uppdragsgivare som ger mig jobbet, mina elever som betalar för att jag ska dela med mig av min kunskap. Utan dem alla skulle det inte vara möjligt.

Men jag tackar också mig själv. Jag är tacksam över att jag en gång bestämde mig, att jag visste vad jag ville, att jag tillät mig att önska fritt utan begränsning, att jag vågade ta de nödvändiga första stegen. För det är ändå där allting börjar, med den fria önskningen, med drömmen, med längtan. Vi bär alla på dessa drömmar, och när vi släpper dem fria möjliggör vi för andras drömmar att förena sig med våra egna. De drömmar som gagnar varandra söker sig till varandra och växer tillsammans. På så sätt kommer rätt människor in i våra liv. På så sätt hjälper vi varandra till gagn för båda.

Jag är lyckligt lottad, jag vet hur det fungerar. Jag vet hur jag skapar det liv jag vill ha, jag vet hur drömmar blir verkliga. Jag känner en stor tillit till mig, till andra, till livet. Jag vet att allt är som det ska vara, att det som är det är, och det som blir det blir. Jag vet att allt börjar med mig själv, och det ger mig all makt över mitt liv.

I djupet av mitt hjärta känner jag den största tacksamhet. Och om jag med mina ord kan dela med mig en gnutta av detta till dig, så växer min tacksamhet än mer. Tack för att du finns och läser mina ord, tack för att jag får dela med mig till dig. Du är ovärderlig, tack! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *