Hej Malmö!

Birgitta och jag vid en av våra tidigare resor till Köpenhamn. Utsikt från Runde Torn.

Nu håller jag som bäst på att planera för morgondagens föreläsning! Imorgon bitti så här dags sitter jag nämligen på tåget på väg till Malmö tillsammans med min goda vän och kollega Birgitta Höglund. På kvällen föreläser jag på In The Pink, temat är Hormonerna i vår mat, och Birgitta bjuder på buljong i Wonderbag och frökex från Huså Bröd. En trevlig dag och kväll väntar imorgon med andra ord. (Om du har lust att komma så finns det säkert biljetter kvar – anmälan i länken.)

Birgitta och jag förenar alltid nytta med nöje när vi reser tillsammans, det är rent utav en av våra käpphästar. Så förutom morgondagens begivenhet på In The Pink så ska vi passa på att jobba lite mer med vår resa till Kreta i höst. Första veckan är slutsåld men vi har fortfarande två platser kvar vecka två med avresa 12:e oktober. Är det kanske dina platser? Mer information om vår resa hittar du på Harmoniresor.se.

Och som om inte detta arbete vore nöje nog så ska vi även passa på att träffa lite trevliga människor, smaka oss runt Malmö och njuta livsbejakande musik i Köpenhamn de kommande dagarna! Jodå, vi vet hur man gör för att ha det bra! Det goda livet med alla dess njutningar är vår paroll.

Önskar dig en härlig onsdag och torsdag, kanske ses vi i Malmö ikväll? 🙂 Om inte annat så ses vi här på bloggen på fredag som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *