Gott Nytt 2016!

Gott Nytt ÅrJag blir det jag skriver. Jag skapar mig själv när jag formulerar mina ord. Det är faktiskt så, jag blir den jag vill vara i takt med att orden och den frekvens de bär formar sig i mitt inre. Att skriva är för mig att bli till.

Det är som om själva orden vibrerar i min kropp och kommer till uttryck genom fingrarnas milda tryck på datorns tangenter. Som om frekvensen, vibrationen, redan finns där, alltid har funnits där, men formas om, packas in i orden. Kanske kan vibrationen på sätt överföras till dig?

Jag tänker att det är samma sak med musik. Musiken finns redan i både musiker och instrument, som en potentiell vibration ligger den lagrad och frigörs när de båda möts. Tavlor samma sak, konsten finns redan hos målaren men manifesteras först i mötet med duken och låter sig delas med andra.

Men nog är det så med allting? Visst är vi väl livskonstnärer allihop? Vi bär konsten inom oss, vibrationen, frekvensen finns där, och vi låter den ta form i allt vi gör i, och med, världen.

Vilken är din livskonst? Hur kommer din unika frekvens till uttryck, vilken är din klangfärg? Spelar du upp hela symfonin eller bara den första strofen?

Ett nytt år närmar sig, det gamla avslutas. Jag tackar det gamla året för lärdomarna det gav och ser med nyfikenhet och förväntan det nya året an. Må det bli ett år med vacker klang, sprakande färger och innerliga, meningsfulla ord. Må vi mötas i det nya!

Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *