God Jul!

Hej på dig!

Nu tittar jag bara in lite snabbt här mellan sillen, julskinkan och köttbullarna och önskar dig en riktigt God Jul!

Jag hoppas att just du får en njutfull julhelg med den samvaro du önskar, i lugn, med ljus och lagom mycket god mat och dryck.

Julkram från mig till dig!

/Therese

4 reaktion på “God Jul!

  1. Britt-Marie

    Önskar dig detsamma Therese från ett mörkt och regnigt Halland. Är helt nöjd med vädret, sol på julafton gillar jag inte. Idag kommer alla ljus till sin rätt och familjen och jag firar en lugn julafton,faktiskt utan julklappar för första gången i mitt liv. Vi har lagt pengarna till en gemensam utflykt till sommaren. Har varit SÅ skönt att inte tänka på eller trängas med människor i julhetsen av den orsaken. God Jul till dig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *