Förlaget tar form

Hej på dig! Hoppas du har det njutbart i vårsolen. Jag tycker personligen att det här är den bästa tiden på hela året, nu när allt vaknar, när dofterna och färgerna kommer tillbaka. Just idag har jag dessutom en ledig dag och njuter maximalt av sol, vårblommor, humlesurr och 24 grader på termometern, men veckan för övrigt har varit, och är, fullspäckad. Igår kom jag hem från en föreläsningstur med tre föreläsningar i Kalix. Imorgon åker jag ner för en föreläsning i Skåne. Du kan läsa mer om föreläsningarna här om du är nyfiken.

Men nu måste jag bara få visa dig en annan sak, logotypen till mitt nya förlag! Förlaget heter TR Förlag, varför krångla till det tänker jag (bakgrunden till förlaget kan du läsa om här). Och logotypen…ja den är inte särskilt tillkrånglad den heller, mina initialer sammanflätade, inom en fyrkantig ram, men med knorr. Du ser att kroken i R:et spränger igenom ramen? Det är liksom jag i ett nötskal det.  Jag är SÅ nöjd med logotypen, den känns som jag! Vad tycker du, kan du se den på en bok, på framsida och baksida och lite överallt annars? ?

Tack Bästa Ylva Larsson för hjälpen med loggan! Du var ju också med när mitt skrivande tog sin början i och med den här bloggen och du hjälpte mig med den loggan och huvudet till sidan, och sedan också till min webshop AllMyTesign! Det har runnit en del vatten under broarna under tiden… Tänk, nu är jag på gång med min första roman! Jag kan knappt fatta det själv.

Önskar er alla en ljvlig vårhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *