Ett liv i kärlek

ObegränsadDu är obegränsad. Låt mig säga det igen, du saknar begränsning. Du kan göra vad du vill, leva som du vill, få vad du vill, när du vill, hur du vill och som du vill. Innerst inne vet du detta. Innerst inne vet du att du är större. Men någonting håller dig tillbaka. Någonting begränsar dig, hindrar dig från att vara den du verkligen är och leva som du verkligen vill. Du vet att begränsningen inte är ditt sanna jag och sanna liv, du vet att det finns något mer äkta där bakom. Och du har helt rätt.

Rädslan är din begränsning. Ett liv i rädsla är ett begränsat liv. Ett liv utan rädsla är obegränsat. Du är så mycket större än din rädsla, din rädsla är inte du. Och du vet det, du vet att du egentligen är så mycket större! Du min vän, du är kärlek. Obegränsad kärlek. Obegränsad skaparkraft. När du möter dina rädslor skingras de, och fram träder du. Synligare, tydligare, mer självlysande för varje dag. Om du fattar dina beslut i kärlek och tillit till livet och dig själv finns inte längre några begränsande ramar. Allt är möjligt när rädslan ger vika, allt är möjligt när tvivlet körs på porten.

Var modig, människa! Var modig och du ska se din sanna potential. Var modig och du kommer att se att dina begränsningar är inbillade, självpåtagna. Våga känna tillit, till din oändliga förmåga, till andra människor, till livet självt. Våga sluta kämpa emot, våga öppna och ta emot. Var modig.

Ta ett djupt andetag, släpp ner dina axlar. Höj blicken mot trädtopparna, låt den nå himlen. Känn din gränslöshet, känn din storhet. Släpp fram dina drömmar, släpp dem fria, känn livet sippra tillbaka i dina ådror. Släpp taget om hjärnans begränsande tvivel och rädslor, lyssna till hjärtat, vad sjunger det om? Sjunger det om äventyr, lätt ryggsäck och vandring under bar himmel? Sjunger det om spontana dagar i frihet? Sjunger det om en kopp kaffe på förstubron i den tidiga morgonsolen eller om mörka, ljumma, mystiska nätter där dofterna och ljuden är annorlunda? Ditt hjärta vet att allt är möjligt, ditt hjärta vet din storhet.

Lyssna på ditt hjärta, utmana dina rädslor, var modig och fatta dina beslut i kärlek till livet. Nu är du obegränsad, nu är du fri.

2 reaktion på “Ett liv i kärlek

 1. Sofie

  Vilket härligt tecken det var att läsa den här texten denna söndagsmorgon när allt känns ganska tungt. Jag märker att det kommer ord till mig som jag verkligen behöver få höra just nu när livet känns osäkert och rädslan vill ta över. Jag har kämpat för mycket i onödan, försökt hålla kontrollen och ställt för många krav på mig själv, ännu en gång. Svårt att stänga av tankarna och bara leva i nuet. Utan rädsla, i tillit till att allt ordnar sig. För även om jag vet att det gör det, även om jag tror på det så smyger sig rädslan in i livet igen och tar över ibland. Särskilt i förändringens tider. Men jag får bara acceptera livet som det är just nu. Nu när kroppen tvingat mig att stanna upp igen för att få mig att förstå. När utmattningen tar över. När allt inte blev som jag trodde. I sommar ska jag verkligen lyssna till mitt hjärta. Följa kärlekens röst, inte rädslans. Det är inte alltid så lätt att lära sig. Men för varje gång man faller lär man sig lite mer. Att rädslan för en på villovägar och att kärlekens röst alltid leder dig rätt.

  Ha en underbar söndag! <3

  Svara
  1. Therese

   Så klok du är Sofie! Ibland måste man bli påmind om att allt är som det ska vara, att man är älskad och allt är bra. Njut av din söndag du också, och av sommaren som ligger framför oss. ❤❤❤

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *