Målerier!

"Oktobermorgon", den senaste tavlan i raden. Mitt i våren...!

“Oktobermorgon”, den senaste tavlan i raden. Mitt i våren…!

Hej på dig som läser! Jag hoppas du haft och har en fortsatt ljuvlig påskhelg full av ägg och strålande sol. Jag vill bara göra dig uppmärksam på att det nu finns en undersida som heter Målerier på bloggen. Du hittar knappen i högerkanten om du sitter vid din dator eller längst ner efter inläggen om du använder din telefon.

På Målerisidan visar jag det jag målar, en sysselsättning som sent omsider blivit förlöst och som skänker mig (och andra visar det sig!) stor glädje. Titta gärna in även på den sidan om du är nyfiken! Där står och också vilka tavlor som går att köpa, hur stora de är och vad de kostar. Jag lovar dig, ingen av mina “Kvinndalas” är lik den andra. 🙂

Imorgon kommer en ny bloggtext precis som vanligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *