En ny dag

KrokusVilken ynnest att få vakna till en ny dag! Att få bli väckt av ljus och fåglars kvitter, se den blå himlen, gå ut och möta vårens alla färger.

Det vilar något hoppfullt över den nya dagen, våren och värmen. Allt spirar, allt är möjligt. Jag har fått ännu en dag, ännu en dag i livet, ännu en dag att leva. Hur ska jag få ut mesta möjliga av min dag? Vad vill jag, just idag, just nu?

Sätter mig en stund vid datorn, vill dela livslusten med dig. Dela känslan av blod som rusar likt saven inuti i björkens stam. Än så länge ett försiktigt susande, men uppåt, uppåt, allt starkare för var dag. Kraften kommer tillbaka, stiger, pulserar. Snart kommer forsen att vara så stark, explosionen ofrånkomlig.

Snart slår vi ut, björken och jag. Snart blommar jag i kapp med krokusen och liljorna. Inte ha bråttom. Nej, vänta in, njuta av kraften inombords, längta, samla. Snart, snart är våren också min vår, sommaren min sommar. Låt oss blomma tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *