En bok blir till och en känsla av overklighet

Hej på dig i solen och värmen! Vilken majmånad vi haft, helt makalöst. Jag har njutit av sommaren så mycket jag bara kan, jag hoppas och tror att du gjort detsamma.

Sedan jag senast skrev här har det hänt en del må du tro! Jag har varit ”hemma” en vända till Skagen för ännu mer skrivande och nu, nu är boken nästan, nästan färdig. Det är en omgång med sista småändringar kvar, sedan är det dags för sättning och sista korrektur. Du kanske minns att romanen heter Mata inte skuggorna? Framsidan på boken ser du på bilden här till vänster. Tycker du om den? Lockar den till läsning?

Varje gång jag tittar på den känner jag mig till lika delar stolt och nervös. Nej förresten, känslan är nog inte tu- utan tredelad. En del stolt, en del nervös, en del total overklighet. Att jag verkligen skrev den! Att den tar form och materialiseras framför mina ögon, det är en sådan mäktig känsla att jag har svårt att sätta ord på den. Och vet du vad…(hör du att jag viskar?)…jag har redan påbörjat bok nummer 2! Jag kan liksom inte låta bli, men säg det inte till någon, det är hemligt än så länge. Man ska ju ta en sak i taget, säger de…

Nå, jag ville egentligen bara titta in här och visa dig framsidan på Mata inte skuggorna. Nästa gång lovar jag att ge dig en beskrivning av vad boken handlar om också. Om en vecka, jag lovar och svär.

PS. Många frågar mig när boken kommer ut. Min stora, stora förhoppning är att den ska komma under sommaren, jag gör allt jag kan för att det ska bli så. Snart kommer du att kunna förköpa den i min webshop så att du får den först av alla! Signerad självklart, om du vill. 🙂 Mer information kommer snart, om det också.

En reaktion på “En bok blir till och en känsla av overklighet

  1. Annika Svensson

    Vad roligt och spännande med din roman – jag förstår att det känns stort! Grattis! ?????

    Annika

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *