Egenvärde

NyansFörstår du hur värdefull du är? Ser du perfektionen i att just du blivit född? Att just du bär din egen unika nyans av färgskalan och att världen skulle vara en nyans fattigare utan dig?

Så ser jag dig. Jag ser dig i all din perfekta ofullkomlighet. Du brottas med dina bekymmer, du tacklar dina svårigheter. Du njuter, strävar, gråter, bävar och ler. Allt som en människa gör, gör du på ditt eget sätt.

Dina förmågor är unika. Ingen annan är som du. Ingen annan har din speciella nyans. Din färg kan vara lik min eller spegla motsatt ände av färgkartan, det saknar betydelse. Du är en del av den helhet som vi utgör tillsammans. Utan dig vore min värld blekare.

Även om vi aldrig mötts så har vi kontakt. Du lever, alltså påverkar du min värld, är en del av den. Jag kanske inte känner dig, men jag känner av dig. Är din nyans liknade min finner jag dig behaglig, du ger mig en känsla av harmoni. Är din färg den motsatta så skapar våra kontraster härlig dynamik. Alla färger har samma värde. Varje nyans bär sin unika del i prisman.

Bär din nyans med stolthet! Du är den enda. Det finns bara du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *