Du och jag är allt

SpegelVad vore jag utan dig? Ja, jag menar dig, just dig som läser det här, precis just nu. Vad vore jag utan dig? Jag vore allt, men ändå inget. Allt finns i mig men utan dig skulle jag inte hitta, utan dig skulle jag inte se. Du betyder allt för mig. Du och jag är allt. Allt bor i dig och mig, tillsammans. Tillsammans med dig blir jag till i livet, tillsammans med dig definierar jag mig. I dig speglar jag mig, i dig ser jag mig. Jag antar min form med hjälp av dig. I vårt möte mejslar jag fram mitt sanna jag, den jag ÄR, utan dig saknar mejseln kraften att forma.

Men jag ÄR inte du. Jag försöker inte vara du, jag vill inte vara du. Då skulle magin gå förlorad. Magin uppstår för att du och jag är olika. Magin uppstår i mötet mellan oss. Magin som vi alla är en del av och vars kraft binder oss samman. Om jag försöker vara som du förlorar jag min kraft, om du försöker vara som jag blir vi mindre hela. Men genom att nötas mot varandra skalas våra lager av, vår kontur blir tydligare och vi själva synligare. Du hjälper mig att finna mig, utan dig vore resan svårnavigerad och meningslös. Utan dig skulle den inte vara möjlig. Jag är dig evigt tacksam. Genom att vara du, hjälper du mig att vara jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *