Du har all kraft du behöver

KraftenFörstår du egentligen vilken kraft du besitter? Förstår du att om du erkänner den och lär dig fokusera den så kan du uppnå alla dina drömmar? Jo, jag menar det, ALLA dina drömmar.

Hela ditt väsen består av sammanhållen energi. Du är inte materia min vän, bara ren, hårt sammanhållen energi. Hela du är ett enda stort vibrerande energifält. Du känner dig svag, säger du? Vet du, om du skulle släppa lös all din bundna energi, om du skulle explodera här och nu och släppa lös all den kraft som är du, då skulle det motsvara kraften i 30 stora vätebomber. Jo, så är det, jag skojar inte. Varje människa är den kraften.

Du kan göra vad du vill, bli vad du vill, uppnå vad du vill. Men du måste först erkänna din kraft. Sedan måste du fokusera den. Hur stark en kraft än är så leder den inte till annat än kaos om den inte riktas åt ett och samma håll. Vill du gå framåt, se då inte bakåt, spreta inte i sidled. Lägg ditt fokus på det du vill. Du har kraften, den är du född med. Faktum är att du inte kan låta bli att ha den, kraften är du. Men var har du ditt fokus? Hur mycket sprider du din kraft, hur ofta tvekar du, blir rädd, söker tryggheten bakåt?

Din framtid och dina drömmar bygger på kraften i dina övertygelser. Sök ditt engagemang, följ ditt hjärta, var uthållig. Kraften är alltid med dig, styrkan är du. Erkänn den. Styr den i rätt riktning, din riktning, mot dina drömmar.

Den snöflinga som faller är lika lätt som unik. Men i varje snöflinga bor också idén om en snödriva, en pulkabacke, en lavin.  Likt snöflingan har du din sprängkraft, du använder den genom att fokusera på det du vill ha och likt magneten dra till dig andra snöflingor som vill som du. Du ska inte spränga sönder, du ska inte kämpa dig fram. Med din fokuserade kraft drar du till dig det du vill ha. Din styrka är oändlig. Se bara på dig själv, du är ren, vibrerande energi, ändå ser du en kropp som är solid. Det är kraften som håller dig samman. Kraften som är du. Det kanske är dags att fokusera den?

Fortsättning följer… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *